Ο Δήμος Σκύδρας προωθεί με το παρόν την πρόσκληση του Ολυμπιακού Μουσείου Θεσσαλονίκης για συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου πολίτη στον 7ο «Olympic Day Run» GREECE που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη (κέντρο), την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Στο πλαίσιο αυτό προκηρύσσονται και διοργανώνονται οι παρακάτω αγώνες δρόμου:

1.Αγώνας Ημιμαραθώνιου Δρόμου, 2.Αγώνας Δρόμου 10.000μ., 3.Αγώνας Δρόμου 5.000μ., 4.Αγώνας Δρόμου Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης και Δυναμικού Βαδίσματος 1.500μ.

Διοργανωτές είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, το Ολυμπιακό Μουσείο, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και το ΔΚΟ «OLYMPIA».

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής μέχρι και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα στοιχεία των αγώνων, τις δηλώσεις συμμετοχής, τους τρόπους εγγραφής, το κόστος συμμετοχής κι οτιδήποτε σχετίζεται με τους αγώνες μπορούν ν΄ αναζητηθούν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:www.olympicdayrun.gr

Υπογραμμίζουμε την προτροπή των διοργανωτών:

«Το συγκλονιστικό δρομικό γεγονός φέρνει τον Ολυμπιακό παλμό κάθε χρόνο στη χώρα, συγκεντρώνοντας τους περισσότερους Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες,  Olympians και διακεκριμένους αθλητές στην ίδια δρομική ομάδα. Γίνε και εσύ μέλος της μεγαλύτερης Ολυμπιακής Δρομικής Ομάδας. Ζήσε την απόλυτη Ολυμπιακή εμπειρία!».