Αγαπητοί γονείς και μέλη της τοπικής μας κοινότητας,

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή γεμάτη προσδοκίες και ελπίδες. Είναι η εποχή που τα παιδιά μας επιστρέφουν στα θρανία, γεμάτα ενθουσιασμό για τις νέες γνώσεις που θα αποκτήσουν και τις εμπειρίες που θα ζήσουν.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Έδεσσας θα ήθελε να σας υπενθυμίσει τη σημασία της στήριξης της τοπικής μας αγοράς κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι τοπικές επιχειρήσεις αποτελούν την καρδιά της οικονομίας μας και η στήριξή τους δεν είναι απλώς υποχρέωση, αλλά και ευθύνη όλων μας.

Αγοράζοντας από τα τοπικά καταστήματα, όχι μόνο ενισχύετε την οικονομία της περιοχής μας, αλλά βοηθάτε επίσης στην ενίσχυση των θέσεων εργασίας και στη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Οι τοπικοί μας προμηθευτές προσφέρουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και πλούσιες επιλογές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των οικογενειών μας.

Ας κάνουμε όλοι μαζί μια προσπάθεια να στηρίξουμε τους επιχειρηματίες της Έδεσσας αυτή τη σχολική χρονιά. Επιλέγοντας να ψωνίσετε από τα τοπικά καταστήματα, διασφαλίζετε ότι τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν σε μια ζωντανή και δυναμική κοινότητα.

Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και όμορφες στιγμές για εσάς και τα παιδιά σας!

Με εκτίμηση,

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.