Καθώς ανοίγουμε τα βιβλία και τα μυαλά μας για να υποδεχτούμε μια ακόμη σχολική χρονιά, θέλω να ευχηθώ σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς να είναι μια χρονιά δημιουργική, χαρούμενη και αποδοτική, όπου η γνώση θα συναντήσει τη φαντασία και η προσπάθεια όλων θα ανταμειφθεί.

Αγαπητοί μαθητές ο Αϊνστάιν είχε πει πως «Η φαντασία είναι πιο σημαντική από τη γνώση. Η φαντασία δημιουργεί χώρο γι’ αυτό που δεν έχουμε σκεφτεί μέχρι τώρα.» Μην φοβάστε να κάνετε λάθη, γιατί από αυτά μαθαίνουμε τα περισσότερα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, εξερευνήστε νέες ιδέες και μην ξεχάσετε να ονειρεύεστε: Τώρα συλλέγετε τα δομικά υλικά για να χτίσετε τον δικό σας κόσμο 

Αγαπητοί γονείς, στους οποίους συμπεριλαμβάνω και τον εαυτό μου, είμαστε οι πιο αφοσιωμένοι υποστηρικτές των παιδιών μας. Είμαστε αυτοί που θα τα ενθαρρύνουμε να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία για εμάς να θυμηθούμε τη σημασία της δια βίου μάθησης και εξέλιξης, ακόμη και αν οι μέρες του σχολείου φαίνονται πλέον μακρινές.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αναλαμβάνετε κάθε χρόνο την πολύτιμη αποστολή να διαμορφώσετε το μυαλό και την καρδιά των νέων. Σας υποστηρίζουμε απόλυτα και είμαστε ευγνώμονες για την αφοσίωσή σας. Σας ευχόμαστε μια εμπνευσμένη και επιτυχημένη σχολική χρονιά. Εμείς, ως Δήμος, δεσμευόμαστε να παρέχουμε τα απαραίτητα εργαλεία για ένα ασφαλές και δημιουργικό σχολικό περιβάλλον.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!