Στο τέλος των πετυχημένων παραστάσεων, που έλαβαν χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων της αντιπεριφέρειας Πέλλας το διάστημα 10 με 13 Οκτωβρίου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την θεατρική ομάδα και όλους τους συντελεστές, που δουλεύοντας άοκνα τόσο καιρό με πολύ κέφι και μεράκι μας δίδαξαν ότι το θέατρο και οι τέχνες γενικότερα, ενώνουν τον κόσμο! Μας συνεπήραν με τις συγκλονιστικές ερμηνείες τους γεμίζοντας μας με συγκίνηση αλλά και τεράστια ευγνωμοσύνη για την πράξη τους να δωρίσουν στον σύλλογό μας όλες τις εισπράξεις από τις παραστάσεις!
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την σκηνοθέτρια κ. Δέσποινα Οτουντζίδου που είχε τον πρωταρχικό ρόλο σε όλο το εγχείρημα!
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τις παρακάτω επιχειρήσεις της πόλης μας που συνέβαλλαν για τη προώθηση του διαφημιστικού υλικού:
Ψησταριά “Τα Βλαχάκια”
Cafe bar “Τημενιδών”
Μεζεδοπωλείο “Ουσίες”
Εργαστήριο πειραμάτων “Τυτώ”
Κομμώσεις “Παπαδοπούλου Λευτέρη”
Café “Batista’s”
Κουρείο “Κολιπέτρου Μάριου “
Café bar “River”
Ζαχαροπλαστείο “Ένδοξος Στρατός”
Διαιτολογικό γραφείο “Karadiet”
Cafe “Coffee story”
Διοργάνωση εκδηλώσεων “Το Μεράκι”
Café bar “Brazil “
Πιτσαρία “La Piazza”
Κρεοπωλείο “Ο Πέτρος”
Συνεργείο αυτοκινήτων “Κούτας Λευτέρης”
Χαλιά-Κουρτίνες “Αντωνιάδη”
Accessories “Γιούλη”
Είδη Υγιεινής “Λάιου-Τρυφωνίδης”
Το Κέντρο Δια βίου μάθησης της κ. Τσίτσου Αγγελικής, Έπιπλα “Παπαντωνίου”
Ζαχαροπλαστείο “Le Gateau”,
Την κ. Ελένη Μουστάκα για τις φωτογραφίσεις,
τον κ.Σπυρίδη Γιώργο για την βιντεοσκόπηση, τον κ. Τάσο Σιάνο για τον ήχο, τον κ. Θωμά Χρήστου για τον φωτισμό, την κ.Μαίρη Πέτκου για το make up artist και τον κ.Κώστα Δάμο για το promotion.
Θερμές ευχαριστίες επίσης και στο τμήμα κομμωτικής του ΕΠΑΛ Έδεσσας και στην καθηγήτρια τους κ.Δέσποινα Στεφανίδου καθώς και στην Κ. Γεωργία Ποτουλίδου που επιμελούνταν κάθε μέρα τις κομμώσεις. Επίσης ευχαριστούμε και τον σύλλογο καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων για την παραχώρηση των τελάρων του σκηνικού!
Τέλος ευχαριστούμε το θεατρόφιλο κοινό της Έδεσσα και των περιχώρων που αγκάλιασαν με αγάπη την προσπάθεια αυτή και μας τίμησε με την παρουσία του!
Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου νεφροπαθών ν. Πέλλας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.