🏆 3 διακρίσεις στα Ελληνικά Βραβεία Σχεδιασμού Οπτικής Επικοινωνίας (ΕΒΓΕ) 2025 για το Μουσείο Γεσιου! 🏆
Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουμε ότι το Μουσείο Γεσιου διακρίθηκε στα φετινά Βραβεία ΕΒΓΕ 2025, αποσπώντας τρεις σημαντικές διακρίσεις στον χώρο του design και της οπτικής επικοινωνίας:
✨ Βραβείο στην κατηγορία Λογότυπος – Δημόσιοι Φορείς / Πολιτισμός
✨ Έπαινο στην κατηγορία Πρόσκληση / Flyer / Ευχετήρια Κάρτα
✨ Έπαινο στην κατηγορία Γραφικά Χώρου / Σήμανση
Οι διακρίσεις αυτές αναδεικνύουν την προσήλωσή μας στην ποιότητα, την αισθητική και τη δημιουργική ταυτότητα του Μουσείου, αλλά και τη δύναμη της συνεργασίας με ταλαντούχους επαγγελματίες στον χώρο του design. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δημήτρη Κολιαδήμα και το Semiotik Design Agency για την εμπνευσμένη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή τους στο όραμά μας! Συνέβαλαν καταλυτικά στο να αποκτήσει το Μουσείο ένα σύγχρονο, διαχρονικό και απόλυτα δημιουργικό προφίλ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία, καθώς και στο κοινό που αγκαλιάζει το έργο μας.