ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

11:00  – 11:15 Υποδοχή – Καλωσόρισμα
11:15 – 11:45 Χαιρετισμοί
11:45 – 12:00 Παρουσίαση του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας CLLD/LEADER «Προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας» – κος Kιοσέογλου Ιορδάνης, Συντονιστής Τοπικού προγράμματος Πέλλας
12:00 – 12:15 Παρουσίαση 10λεπτου βίντεο προβολής της Μακεδονικής Κουζίνας και προβολή φωτογραφικού υλικού  συνταγών
12:15 – 12:30 Παρουσίαση με θέμα «Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα» – κος Ευστάθιος Λαζαρίδης, Chef  Research & Development (R&D) στην εταιρεία Αγρόκτημα Φούστανης και  Καθηγητής ΣΑΕΚ Αριδαίας
12:30 – 12:45 Παρουσίαση της γαστρονομίας των πιάτων και των προϊόντων της περιοχής και την προώθηση τους μέσα από την ένταξη  τους στα μενού των τοπικών επιχειρήσεων – κος Θοδωρής Κουρατζόγλου, σεφ, μέλος της ένωσης Culinary Professional’s of GREECE και ambassador της Μακεδονικής Κουζίνας
12:45 – 13:15 Ερωτήσεις – Προτάσεις- Συζήτηση
13:15 – 15:30 Γευσιγνωσία τοπικών συνταγών της Μακεδονικής Κουζίνας της Πέλλας
15:30 Λήξη εκδήλωσης – Αναμνηστικά – Δώρα