ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
11:00 – 11:15 | Υποδοχή – Καλωσόρισμα |
11:15 – 11:45 | Χαιρετισμοί |
11:45 – 12:00 | Παρουσίαση του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας CLLD/LEADER «Προβολή της Μακεδονικής Κουζίνας» – κος Kιοσέογλου Ιορδάνης, Συντονιστής Τοπικού προγράμματος Πέλλας |
12:00 – 12:15 | Παρουσίαση 10λεπτου βίντεο προβολής της Μακεδονικής Κουζίνας και προβολή φωτογραφικού υλικού συνταγών |
12:15 – 12:30 | Παρουσίαση με θέμα «Γαστρονομία και τοπικά προϊόντα» – κος Ευστάθιος Λαζαρίδης, Chef Research & Development (R&D) στην εταιρεία Αγρόκτημα Φούστανης και Καθηγητής ΣΑΕΚ Αριδαίας |
12:30 – 12:45 | Παρουσίαση της γαστρονομίας των πιάτων και των προϊόντων της περιοχής και την προώθηση τους μέσα από την ένταξη τους στα μενού των τοπικών επιχειρήσεων – κος Θοδωρής Κουρατζόγλου, σεφ, μέλος της ένωσης Culinary Professional’s of GREECE και ambassador της Μακεδονικής Κουζίνας |
12:45 – 13:15 | Ερωτήσεις – Προτάσεις- Συζήτηση |
13:15 – 15:30 | Γευσιγνωσία τοπικών συνταγών της Μακεδονικής Κουζίνας της Πέλλας |
15:30 | Λήξη εκδήλωσης – Αναμνηστικά – Δώρα |