Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 25 Μαΐου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης επί της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 37+000 (λίγο πριν από τον ισόπεδο κόμβο Πέλλας) έως τη Χ.Θ. 39+000 (στις αλλεπάλληλες στροφές), κατά τμήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 25 Μαΐου έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα