Εικαστική έκθεση με θέμα: Το “Δ” των δικαιωμάτων , που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού, στην Έδεσσα από 10 εως 14 Δεκεμβρίου 2025, στο “Βαροσιώτικο Αρχοντικό” και ώρες 10.00-15.00.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με τη λήξη της έκθεσης, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση για την παρουσίαση του δίσκου: “Αν σας τα τραγουδήσουμε;” με τραγούδια που δημιουργήθηκαν από μαθητές και εθελοντές έλληνες δημιουργούς και τραγουδήθηκαν από σημαντικούς μουσικούς και ερμηνευτές. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η πρόεδρος του δικτύου Μιράντα Παπαδοπούλου.
Το “Δ των Δικαιωμάτων ” είναι ένας τίτλος δράσης και εικαστικής έκθεσης που ξεκίνησε από το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού για να προωθήσει τα δικαιώματα των παιδιών εστιάζοντας στην ελευθερία γνώμης και συμμετοχή (άρθρα 8 & 12), με βάση τη Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού της UNICEF, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να εκφραστούν δημιουργικά μέσα από τέχνες και κείμενα.Η έκθεση πρωτοπαρουσιάστηκε στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, τον Μάιο του 2025.
Περισσότερες πληροφορίες:
Σας περιμένουμε
Με εκτίμηση
Η παιδαγωγική ομάδα του ΚΕΠΕΑ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ






















