Με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ, Αντιστράτηγο Δημήτρη Μάλλιο, συναντήθηκε χθες, 21 Ιανουαρίου, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Σταμενίτης.
Οι υπηρεσιακές ανάγκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας και η ενίσχυση της επιχειρησιακής της ετοιμότητας, σε μια περιοχή με αυξημένες απαιτήσεις αστυνόμευσης, αποτέλεσαν τον κοινό παρονομαστή των δύο συναντήσεων.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής παρουσίασε αναλυτικά την υφιστάμενη κατάσταση, επισημαίνοντας ότι τα διαθέσιμα στοιχεία καταδεικνύουν μια αντικειμενική μείωση της επιχειρησιακής δύναμης της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πέλλα. Στο πλαίσιο αυτό, και ενόψει του σταδίου των τακτικών μεταθέσεων, ζήτησε τόσο από τον Υπουργό όσο και από τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. την εξέταση του ζητήματος και τη μέγιστη δυνατή πρόβλεψη θέσεων για την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, ώστε να καλυφθούν τα υφιστάμενα κενά.
Παράλληλα, συζητήθηκαν και ζητήματα σχετικά με την υλικοτεχνική υποδομή αλλά και τους χώρους εκπαιδεύσεως του προσωπικού της αστυνομίας.
Σε δήλωσή του, ο Διονύσης Σταμενίτης τόνισε: «Η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί βασική προτεραιότητα της Πολιτείας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας καλείται να ανταποκριθεί σε αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την ενίσχυσή της τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή. Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για τις εποικοδομητικές συζητήσεις μας και για το ενδιαφέρον που επέδειξαν σχετικά με το ζήτημα».


















