Αφοί Τούρα - Ζωοτροφές
Ελένη Λαζάρου Λέντσε - Λογιστικό Γραφείο ΈδεσσαΑκαδημία Καφέ Μπάρ ΈδεσσαΣτεγνοκαθαριστήριο «Κύκνος» Έδεσσα ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ ΘΩΜΑΣ

Νερό στον Άρη ανακάλυψε η NASA

aris-620x320
Η είδηση που όλοι περίμεναν με αγωνία, ειπώθηκε! Υπάρχει νερό στον Άρη

Η NASA ανακοίνωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ότι έχει πλέον σαφείς ενδείξεις πως νερό σε υγρή μορφή κυλάει τα καλοκαίρια από λόφους, χαράδρες και πλευρές κρατήρων του Άρη, γεγονός που αυξάνει την πιθανότητα ανακάλυψης κάποιας μορφής ζωής.

Τα μικρά ρυάκια αφήνουν σκούρα σημάδια στο έδαφος του Άρη, προτού ξεραθούν το φθινόπωρο, καθώς η θερμοκρασία πέφτει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επιστήμονες δεν είναι βέβαιοι από πού προέρχεται το νερό. Ίσως η πηγή του είναι υπόγειοι πάγοι, αλμυροί υδροφόροι ορίζοντες ή προϊόν συμπύκνωσης υδρατμών της αραιής αρειανής ατμόσφαιρας.

«Υπάρχει υγρό νερό στην επιφάνεια του Άρη σήμερα», δήλωσε ο Μάικλ Μέγερ, επικεφαλής επιστήμονας της NASA για την εξερεύνηση του «Κόκκινου Πλανήτη».

Όλες οι Ειδήσεις

Δείτε Περισσότερα