Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στις μαθήτριες και τους μαθητές που ξεκινούν σήμερα τις εξετάσεις τους για το πανεπιστήμιο, αλλά και για τους γονείς και τις οικογένειές τους που βρίσκονται εκεί για να τους στηρίξουν.
Χαρακτηριστικά ανέφερε πως οι εξετάσεις μπορεί να είναι ένας πρώτος σημαντικός σταθμός και μια αναμέτρηση που χρειάζεται αφοσίωση και κόπο, όμως το καθαρό και ανοιχτό μυαλό πάντοτε μπορεί να βρει τις λύσεις και να χαράξει με τον καλύτερο τρόπο την διαδρομή ενός ανθρώπου.
Ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» σε μαθητές και τις οικογένειές τους τονίζοντας πως «με θέληση και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα».
Αναλυτικά το μήνυμα του Βουλευτή:
«Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις αποτελούν έναν πρώτο μεγάλο σταθμό για όσους επιθυμούν την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και να ξεκινήσουν το όμορφο ταξίδι της γνώσης.
Είναι μια προσπάθεια που χρειάζεται αφοσίωση και σίγουρα κόπο. Δεν πρέπει όμως αυτά να μας οδηγούν στο άγχος και την απελπισία. Να θυμάστε πως το σημαντικότερο είναι να μπορούμε να βρίσκουμε δρόμους μέσα από τις δυσκολίες και να δημιουργούμε επιλογές όταν δεν φαίνονται.
Με ανοιχτό και καθαρό μυαλό είμαι βέβαιος πως όλες και όλοι θα πετύχετε τελικά το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Και να θυμάστε: ποτέ δεν υπάρχει ένας δρόμος για εκεί που θέλουμε να πάμε. Με θέληση και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα.
Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές Καλή Επιτυχία!
Καλή Δύναμη και σε κάθε ελληνική οικογένεια που τις επόμενες εβδομάδες θα στηρίζει κάποιο μέλος της που εξετάζεται, με ευχές για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!»



















