κλοΕξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών περίπτωση κλοπής σε αποθήκη που έλαβε χώρα περί τα τέλη Ιανουαρίου 2014 στο Σανδάλι Πέλλας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 21 ετών για κλοπή, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και στοιχείων. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός επιπλέον ημεδαπού ηλικίας 24 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, στο Σανδάλι Πέλλας, ο 21χρονος κατά το χρονικό διάστημα 19-24.01.2014, αφαίρεσε από αποθήκη 61χρονου ημεδαπού 250 κεραίες τηλεόρασης, 3 κουφώματα αλουμινίου, καλώδια και διάφορα μεταλλικά εξαρτήματα στερέωσης κεραιών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων ο 21χρονος τα διέθεσε στην μάντρα συλλογής ανακυκλώσιμων υλικών του 24χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην ανωτέρω μάντρα βρέθηκαν 50 μεταλλικά εξαρτήματα στερέωσης κεραιών, συνολικής αξίας 50 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 61χρονο .

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερόμενων, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών, ενώ ερευνάται και η πιθανή εμπλοκή στην κλοπή έτερου ατόμου.