Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ενός ταξιδιού είναι και ένα όμορφο μέρος, όπου θα πάρεις μια ανάσα ανάμεσα στις βόλτες σου και θα απολαύσεις τον καφέ σου παρέα με κάποιο γλυκό ή αλμυρό σνακ.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα και ο μοντέρνος χώρος, σε συνδυασμό με την υπέροχη δροσιά των αιωνόβιων Πλάτανων, δημιουργούν τον απόλυτο συνδυασμό για όσους ο καλός καφές αποτελεί τρόπο ζωής.


Ιδίως τις βραδινές ώρες όπου με το ποτάκι ή την μπίρα μας τα πλατάνια διακοσμούνται με διάφορα χρώματα και δημιουργούν μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Ένας all day χώρος, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας και πλήθος άλλων ροφημάτων, δοκιμάζοντας ταυτόχρονα την πλούσια ποικιλία από φαγητό, snack, παγωτά και γλυκά.

Το νερό είναι το πιο πολύτιμο αγαθό για τον άνθρωπο. Το πίνει, κολυμπάει μέσα σε αυτό και στολίζει τις πόλεις του με συντριβάνια.

Το συντριβάνι είναι το ομορφότερο στολίδι μιας πόλης ακόμη και όταν δεν το συνειδητοποιούν οι πολίτες. Είναι μεταφυσική η σύνδεση του ανθρώπου με το νερό και η αίσθηση της χαλάρωσης και της ευφορίας όταν νιώθει κανείς το νερό να κυλάει κάπου εκεί κοντά του αλλά και με τους εντυπωσιακούς αναβλυσμούς σου προκαλεί συναισθήματα αγαλλίασης.

Ένα τέτοιο πανέμορφο συντριβάνι κοσμεί και την είσοδο του Τημενιδών και αποτελεί ένα από τα σήματα κατατεθέν της πόλης του νερού! Το προσωπικό του Τημενιδών είναι πολύ κεφάτο, ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο.

Οι επιχειρηματίες του καταστήματος δεν είναι άλλοι από τους Λευτέρη Μπακιρτζή και Κωστή Γαλανό όπου εκτός από συνεργάτες είναι και εξαιρετικοί φίλοι.

Εκείνον τον καιρό (δύο χρόνια πριν) το Τημενιδών ήταν προς δημοπράτηση έτσι οι δύο φίλοι μιλήσανε, τα βρήκανε και αποφάσισαν να συνεργαστούν παίρνοντας την καφετέρια Τημενιδών όπου την ανακαινίσαν, την αναμόρφωσαν και της έδωσαν μιαν άλλη διάσταση.

Η αγάπη τους για την Έδεσσα είναι πρωτόγνωρη και δεν είναι τυχαίο ότι η επιχείρηση απασχολεί πάνω από τριάντα νέους ανθρώπους προσωπικό από την πόλη μας καταπολεμώντας με αυτόν τον τρόπο την ανεργία δίνοντας μια ανάσα αισιοδοξίας!