11

Στο Δήμο Αλμωπίας θα βρίσκεται την Τρίτη, 29/4, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνοδευόμενος από υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη και φίλους της «Αλληλεγγύης». Συγκεκριμένα, το πρωϊ της Τρίτης θα επισκεφθεί τον Εξαπλάτανο, τη Μηλιά, την Κωνσταντία, την Ίδα και τον Πρόδρομο, ενώ, το απόγευμα της ίδιας μέρας θα βρίσκεται στους Νερόμυλους, στους Τσάκους, τη Χρυσή, τη Ξιφιανή και την Άψαλο.
Εν συνεχεία, την Τετάρτη, 30/4, ο κ. Θεοδωρίδης θα περιοδεύσει σε περιοχές του Δήμου Έδεσσας. Ειδικότερα, θα επισκεφθεί την Περαία, το Κάτω Γραμματικό, τη Ζέρβη, τα Ξανθόγεια, τον Άγιο Αθανάσιο, την Παναγίτσα και την Άρνισσα.
Την Πέμπτη, 1/5, ο κ. Θεοδωρίδης θα παρευρεθεί στο Άλωρο, στην Υδραία, στη Σωσάνδρα, το Γαρέφι, τη Δωροθέα και τους Προμάχους, αφού η προγραμματισμένη (για το περασμένο Σάββατο) επίσκεψή του στις περιοχές αυτές αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.
Επιπλέον, την Παρασκευή, 2/5, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης θα μεταβεί στη Λάκκα, στο Πλαγιάρι, στον Πενταπλάτανο και στις Αμπελειές στο πλαίσιο περιοδείας στο Δήμο Πέλλας.
Επίσης, ανακοινώνεται ότι, στις 5 Μαϊου, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική, κοινή ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλή της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και εκ νέου υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Έδεσσα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στις 19:30.