Θεοδωρίδης-ΚελεσίδηςΜε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας κ. Παύλο Κελεσίδη συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Σχεδιασμού – Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο κ. Κελεσίδης ζήτησε από τον κ. Αντιπεριφερειάρχη τον Οργανισμό με τη δομή και τις αρμοδιότητες των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, προκειμένου να έχει επικοινωνία και συνεργασία με τις υπηρεσίες στο πλαίσιο του προεκλογικού του σχεδιασμού. Ο κ. Θεοδωρίδης ανταποκρίθηκε στο αίτημα και ενημέρωσε τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Κελεσίδη για την αποστολή, τον ιδιαίτερο ρόλο και τον Αναπτυξιακό Προγραμματισμό της Περιφέρειας.

Στο τέλος της συνάντησης, ο κ. Κελεσίδης δήλωσε ότι: «Η αντιπαράθεση με τον κ. Θεοδωρίδη δεν μπορεί να είναι σε προσωπικό επίπεδο, παρά μόνο σε πολιτικό. Οι πολιτικές επιλογές καθορίζουν την πορεία του τόπου. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα και οι μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται στην περιφέρεια και οι επιπτώσεις τους στην κοινωνία (απολύσεις, ανεργία, συρρίκνωση πρωτογενούς παραγωγής, κλείσιμο μικρομεσαίων επιχειρήσεων, υποβάθμιση παροχών υγείας, παιδείας και φτωχοποίηση της κοινωνίας). Σύμμαχός μας στην επίλυση των προβλημάτων είναι ο πολίτης και η γνώση».

Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε στον κ. Κελεσίδη καλή δύναμη στον προεκλογικό αγώνα του που, μεταξύ άλλων, συμβάλλει στο διάλογο για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη δημιουργία αναπτυξιακής προοπτικής στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.