«Οι πολίτες θέλουν την αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε πως τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα»

210514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  1«Την περασμένη Κυριακή οι πολίτες έστειλαν ένα δυνατό μήνυμα, πως θέλουν την αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη γιατί όλοι αντιλαμβανόμαστε πως τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα. Τους ευχαριστούμε όλους που έδωσαν την πρωτιά στην “Αλληλεγγύη” κι αυτή την Κυριακή θα δώσουν την εμπιστοσύνη τους στον αυτοδιοικητικό μας συνδυασμό για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας τα επόμενα πέντε χρόνια». Αυτό είπε χτες το βράδυ ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης Απόστολος Τζιτζικώστας από την Κατερίνη. Η Πιερία ήταν ο τρίτος σταθμός των περιοδειών του κ. Τζιτζικώστα και κατά την επίσκεψή του στο εκλογικό κέντρο του Συνδυασμού τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, υπ. Περιφερειακοί Σύμβουλοι, φίλοι και υποστηρικτές της «Αλληλεγγύης». Ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» τους ευχαρίστησε όλους για τη στήριξη που δίνουν στον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό Συνδυασμό κι όπως είπε «μαζί με τους συμπολίτες μας θα τα καταφέρουμε. Στη Μακεδονία όλοι μαζί είμαστε ένα και προχωράμε μπροστά».
210514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  2Ο κ. Τζιτζικώστας στη συνέχεια συνοδευόμενος από την ισχυρή, όπως τη χαρακτήρισε, ομάδα της Πιερίας, επισκέφτηκε καταστήματα στον πεζόδρομο της Κατερίνης όπου έγινε δεκτός από τους πολίτες και τους καταστηματάρχες με ενθουσιασμό, ενώ δέχτηκε συγχαρητήρια καθώς και ευχές για να συνεχίσει στο τιμόνι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. «Με συγκινείτε που αγκαλιάσατε τόσο θερμά την “Αλληλεγγύη”. Σας ευχαριστώ. Συνεχίζουμε όλοι μαζί από την Κυριακή με μοναδικό αντίπαλό μας τα προβλήματα», είπε ο Περιφερειάρχης.
Ο κ. Τζιτζικώστας συνεχίζει τις περιοδείες του και από χτες το βράδυ επισκέπτεται την Έδεσσα, ενώ σήμερα θα βρεθεί στο Κιλκίς.

 

210514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ  3