Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 3 Απριλίου στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας.
20160403_185015
Η παρουσία των φιλάθλων που κατέκλυσαν τον χώρο βοήθησε τα μέγιστα όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες στη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εντυπωσιακό. «Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, ιδιαίτερα στις Ολυμπιακές κατηγορίες ενώ είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και νέα παιδιά που ολοένα και πλαισιώνουν το άθλημά μας. Πραγματικά έγιναν ωραίοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι εκπλήξεις με νοκ αουτ.
20160403_184924
Ένα από τα νέα παιδιά που πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα ήταν και η Παπαδοπούλου Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην κατηγορία των Γυναικών αφού ακόμα αγωνίζεται στις Νεανίδες και κατάφερε να φτάσει τους τελικούς.
20160403_184106
Μετά από τρεις αγώνες έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των -73 κιλά Γυναικών όπου και έχασε από την 3η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Μωυσίδου Μαρία από την Θες/νίκη.
Ωστόσο η εμφάνιση της στον τελικό ήταν αξιοπρεπέστατη και η αξιόλογη προσπάθειά της, δήλωσε η προπονήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Μπιρόζη Ιορδάνα, μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον. Η Παπαδοπούλου βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και αναμένουμε και τα καλύτερα αποτελέσματα από το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στις 13/4 ημέρα Τετάρτη. Στόχος μας για το 2016 είναι η εισαγωγή της στην Εθνική Ομάδα Νεανίδων και η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
20160403_185223
Αποτελέσματα της κατηγορίας -73 κιλά γυναικών:

1η ΜΩΥΣΊΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΑΣ ΧΟΥΑΡΑΝΓΚ ΜΑΧΗΤΕΣ

2η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

3η ΤΣΑΜΗ ΚΩΝ/ΝΑ ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

3η ΑΛΕΞΕΛΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Ενώ στη βαθμολογία των συλλόγων πρώτευσε ο Αίαντας Αγίου Δημητρίου και ακολούθησαν οι Α.Σ. Γαία και Α.Σ. Δαναός Ωραιοκάστρου.

Αυτήν την Κυριακή 16 μικροί αθλητές του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνίζονται στην Καβάλα στο Πρωτάθλημα που πραγματοποιείται στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλαμίτσας. Οι αθλητές θα αγωνιστούν κανονικά σε κληρώσεις ανα κατηγορία σωματικού βάρους και με ηλεκτρονικούς θώρακες. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!