Συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, έπειτα από κάλεσμα της Γραμματείας Πέλλας του ΠΑΜΕ στην Πλατεία ΕΠΟΝ της πόλης
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΕΙΑ του ΠΑΜΕ για το ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Η αρχική συγκέντρωση στον Πεζόδρομο εξελίχθηκε σε πορεία στο κέντρο των Γιαννιτσών και μέχρι την Πλατεία Γκ.Γιώτα με συνθήματα αντίδρασης στο νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και με κάλεσμα αγωνιστικής απάντησης των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων με την μαζική συμμετοχή τους στην 48ωρη απεργία, μόλις αυτό έλθει για ψήφιση στη Βουλή.

Στην πορεία μοιράζονταν στους διερχόμενους και στα μαγαζιά ανακοινώσεις ενάντια στο προτεινόμενο απο τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ “Νόμο-λαιμητόμο” για το Ασφαλιστικό.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΠΟΡΕΙΑ του ΠΑΜΕ
Οι συμμετέχοντες φώναζαν συνθήματα ενάντια στον “Νόμο-λαιμητόμο” των – όποιων έχουν απομείνει από τις βάρβαρες αντεργατικές & αντιλαϊκές πολιτικές – εργατικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, όπως : «Με αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση – Δεν είναι για παζάρια & για διάλυση», «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά – Εργάτη μπορείς χωρίς αφεντικά», «Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι – Τώρα με το ΠΑΜΕ επίθεση & πάλη», «Τα μέτρα της κυβέρνησης μας βγάζουνε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο – λαιμητόμο», «Εργατιά μπροστά τώρα μια γροθιά γκρέμισε μνημόνια και αφεντικά», κ.ά. κ.ά.