Δωρεά προϊόντων προς τους ωφελούμενους του προγράμματος

Με μία σημαντική κίνηση προς τους συμπολίτες της η κυρία Σταυρακούκα Ευδοκία από τα Γιαννιτσά έδωσε ένα τρανό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας.
Ελένη Καραντώνη_Ευδοκία Σταυρακούκα
Συγκεκριμένα, η κυρία Ευδοκία, με προσωπικές ενέργειες εξασφάλισε από γνωστή βιομηχανία της Πέλλας τη δωρεάν διάθεση 3.500 τεμαχίων μαρμελάδας συσκευασίας 360 γραμμαρίων στην Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας, τα οποία παραδόθηκαν στην υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής του ΤΕΒΑ κα. Ελένη Καραντώνη. Το προϊόν αυτό θα συμπεριληφθεί στη δεύτερη διανομή που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στους ωφελούμενους του προγράμματος.

Η κα. Σταυρακούκα με την κίνησή της αυτή θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα και να παροτρύνει τους συμπολίτες μας, που έχουν την δυνατότητα, να προχωρήσουν σε κάποια δωρεά, για την ανακούφιση των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Με σύντομη αναφορά του στο θέμα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη την κυρία Ευδοκία Σταυρακούκα για την ενέργειά της αυτή που αποτελεί μια ανιδιοτελής προσφορά, δείγμα έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που πλησιάζουμε στο Πάσχα. «Εύχομαι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες αξιέπαινες πρωτοβουλίες από συμπολίτες μας για να ενισχυθεί η προσπάθεια που κάνουμε ως Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας, με Επικεφαλή Εταίρο την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για την επιτυχής υλοποίηση του Προγράμματος επισιτιστικής βοήθειας στην περιοχή μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης.