Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Σημαντική πτυχή του πολιτισμού ο κινηματογράφος για την Π.Ε. Πέλλας

DSC_0003

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος». Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηπέγιου, ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταματίου, η Ταμίας κα Θεανώ Σύρκου και ο Υπεύθυνος Κινηματογράφου κ. Ιωάννης Κίτκας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τον Σύλλογο, τονίζοντας την πολύπλευρη παρουσία του και προσφορά του στην τοπική κοινωνία από το 1979. Το Δ.Σ. ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη να στηρίξει την επαναλειτουργία της Κινηματογραφικής Λέσχης στην πόλη της Έδεσσας και να συμβάλλει στο κτιριακό ζήτημα που απασχολεί τον Σύλλογο. Παράλληλα, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για τη στήριξη που παρέχει στις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχήθηκε καλή δύναμη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού πολιτιστικού σωματείου, αναφέροντας ότι η Κινηματογραφική Λέσχη αποτελεί σημαντική πτυχή του πολιτισμού, όχι μόνο για την περιοχή του Δήμου Έδεσσας αλλά για ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Επίσης, τόνισε ότι θα καταβάλλει προσπάθειες ώστε να μπορεί η ομάδα του Κινηματογράφου του Συλλόγου να παρουσιάζει το πρόγραμμα ταινιών στην αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας, η οποία έχει μεγάλη χωρητικότητα ώστε να καλύψει τις ανάγκες του κοινού.