Την ήττα γνώρισε ο ΓΑΣ Έδεσσας στην Κατερίνη από τον Βατανιακό με 72-59. Η ομάδα της πόλης μας παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, δεν κατάφερε να αποφύγει τα πολλά λάθη στην επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα. Σημαντική αποδείχτηκε η απουσία του Δημητρόπουλου, αλλά και η κακή διαιτησία από τον 2ο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Χρυσάφη στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, την ώρα που ο ΓΑΣ Έδεσσας είχε επιστρέψει στην διεκδίκηση του αγώνα.
hoop-tracker-3
Από τον ΓΑΣ Έδεσσας ο Χαραλαμπίδης προσπάθησε στην επίθεση, αλλά ήταν ο μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων.
Αντίθετα η ομάδα του Βατανιακού έχοντας τους Κατηρτζίδη, Γκαβοτάσιο και Βουτσακόπουλο με διψήφια νούμερα πόντων στην επίθεση, κατάφερε να πάρει την νίκη.
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. – Χρυσάφης.
Τα δεκάλεπτα:22-14, 37-34 (ημιχ), 56-44, 72-59 (τελικό).
ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: (Χελιδόνης): Κοτσικύλης 4, Μέλιος 6, Κατηρτζίδης 24(1), Λυκίδης, Τσιάμης, Λαγαμτζής, Γκαβοτάσιος 20(1), Κελεκίδης, Βουτσακόπουλος 13(2), Πόσιος 5, Κεσεσίδης, Βασιλειάδης.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Λούσης) Μποζίνης 5(1), Γεωργιάδης 1, Βεκόπουλος 8(2), Λούσης 6(2), Μπίκου, Χαραλαμπίδης 30, Τσολάκης 3(1), Μαλλιάρης 2, Δαφνής Κωνσταντινίδης 1 , Δοδόπουλος 3.
Το Δ.Σ. του ΓΑΣ Έδεσσας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στον αθλητή του συλλόγου Γιώργο Δημητρόπουλο, για την απώλεια του πατέρα του.
Το Σάββατο 12/11 στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας, ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει τον Πανεδεσσαϊκό στο τοπικό ντέρμπυ της πόλης μας, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.