Είναι κάποιοι χώροι στην πόλη μας που σε εμπνέουν λίγο παραπάνω για να κάνεις το διάλειμμα για τον καφέ σου και στάση για συνομιλία.

Ένα από αυτά βρίσκεται στον κεντρικό πεζόδρομο Έδεσσας επί της Δημοκρατίας (37), στην καρδιά της πόλης μας και μάλιστα η ποιότητα των προϊόντων του σε βρίσκει σε ρυθμούς (Sampa) ενώ οι deliver άδες έρχονται και φεύγουν non Stop ήδη από τις 15 Ιουνίου του 2015.


Freddo espresso, Freddo Capuchino, Frappe, decafeine, τσάγια ζεστά και κρύα, αναψυκτικά, γρανίτες, σοκολάτες σε μοναδικές τιμές με δώρο το νεράκι!

Στο Non Stop, θα βρείτε εκπληκτικό καφέ τόσο σε άρωμα, όσο και σε γεύση!

Με τη γνώση, την εμπειρία της Sampa και το μεράκι από νέους ανθρώπους, απολαμβάνετε τον καφέ σας, όπως ακριβώς τον προτιμάτε! Και δεν είναι μόνο αυτό!

Απολαύστε φιλική και γρήγορη εξυπηρέτηση με τις υπηρεσίες delivery και απολαύστε τον πιο εκλεκτό καφέ της πόλης, σε εξαιρετικές τιμές (non Stop) χωρίς σταματημό!

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά στο φιλόξενο και νεανικό χώρο μας.
Το χαμόγελο και η φιλική ατμόσφαιρα από τον ιδιοκτήτη Πέτρο Ζαφειρίου, Γιάννα, Λίτσα, Θανάση και τον Πέτρο θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα και να κάνετε ένα διάλειμμα από τη τρέλα της καθημερινότητας.

Παραγγελίες Καθημερινά Δευτέρα έως Σάββατο από 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και Κυριακές από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στα τηλέφωνα 2381051410 και watsup 6987215767.