Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης. Επιπλέον, σε αγροτική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 3 φυτά δενδρυλλίων κάνναβης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 82,2 γραμμαρίων, που εντοπίσθηκαν στην ίδια περιοχή.
• Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, διαπιστώθηκε να κατέχει συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 91,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
• Συνελήφθησαν χθες (26-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ένας 25χρονος και μία 24χρονη, ημεδαποί, διότι σε αστυνομική έρευνα του οχήματος που επέβαιναν, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα δοχείο με ποσότητα κάνναβης βάρους 30,6 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
Σύλληψη για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει με Δ.Χ.Ε. όχημα (ταξί) που οδηγούσε, 2 υπηκόους Πακιστάν, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, όπως και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του 59χρονου.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις • Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος
Σιθωνίας, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών, για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματική βλάβη και παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.
• Συνελήφθη χθες (26-10-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ημαθίας, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 15 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθησαν χθες (26-10-2017) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας 50χρονος ημεδαπός και μία 58χρονη υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή της 58χρονης, 10 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί και τα οποία είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 50χρονο. Στη συνέχεια εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ο 50χρονος σε χώρο λαϊκής αγοράς, όπου διαπιστώθηκε να διαθέτει προς πώληση 130 πακέτα τσιγάρων και 6 συσκευασίες καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο.