Συλλήψεις για κλοπές

• Συνελήφθησαν χθες (1-11-2017) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μία 35χρονη υπήκοος Ιράκ και μία 23χρονη υπήκοος Συρίας, διότι νωρίτερα μαζί με δύο γυναίκες συνεργούς τους, που αναζητούνται, μπήκαν σε κατάστημα ενδυμάτων προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν ενδύματα συνολικής αξίας 640 ευρώ, τα περισσότερα των οποίων βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.
• Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από ανασφάλιστο όχημα, το πορτοφόλι 82χρονου ημεδαπού, με το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 39χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 9 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σύλληψη για παράνομη άσκηση επαγγέλματος Συνελήφθη σήμερα (2-11-2017) τα ξημερώματα σε νοσοκομείο των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερρών, μία 53χρονη ημεδαπή, διότι διαπιστώθηκε να ασκεί έναντι αμοιβής, το επάγγελμα της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς να διαθέτει τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών και την απαραίτητη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 28χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε, 3 φιάλες με συνολικά 26 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.
• Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας 69χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να κατέχει στην οικία του, 46 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου και τα οποία κατασχέθηκαν.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις • Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το πρωί στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 53χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για χρέη προς το Δημόσιο.
• Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 31χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για κλοπή.
• Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 39χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γιαννιτσών, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών, για παραβίαση υποχρέωσης για διατροφή και απλή σωματική βλάβη.
• Συνελήφθη χθες (1-11-2017) το απόγευμα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για το αδίκημα της πλαστογραφίας.
Θανατηφόρο τροχαίο Σήμερα (2-11-2017) το πρωί στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Επισκοπής – Αρσενίου στην Ημαθία, Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 77χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 77χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νάουσας.