Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν σήμερα (26-11-2017) τα ξημερώματα στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, τρία άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε 40χρονος και 29χρονη, υπήκοοι Ινδίας, να μεταφέρουν σε όχημα που επέβαιναν, ένα 18χρονο υπήκοο Πακιστάν, που δεν κατείχε νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την διευκόλυνση της εξόδου του από τη χώρα. Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν, το παραπάνω όχημα, χρηματικό ποσό των 195 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη σήμερα (26-11-2017) τα ξημερώματα στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 41χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι με μήκος λάμας 18 εκατοστά. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του είχε επιβληθεί το μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέροιας.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών και βεγγαλικών Συνελήφθησαν χθες (25-11-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 17 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του 17χρονου και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 16,5 γραμμαρίων, ενώ από την κατοχή του 20χρονου κατασχέθηκαν 4 βεγγαλικά (πυρσοί). Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.
Ένταλμα σύλληψης και καταδικαστικές αποφάσεις Συνελήφθη χθες (25-11-2017) το μεσημέρι στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, μία 71χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης κ. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, καθώς επίσης και 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 6 ετών και ενός μήνα, για λαθρεμπόριο και έκδοση ακάλυπτων επιταγών.