Εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Συνελήφθη χθες (3-12-2017) το απόγευμα στους Ευζώνους, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων, 39χρονος υπήκοος Σερβίας, καθώς σε έλεγχο κατά την είσοδο στην χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης Αρχών Γερμανίας, για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, πράξεις που έγιναν το 2003 σε πόλη της Γερμανίας και του έχει επιβληθεί ποινή φυλάκισης 5 ετών και 6 μηνών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
• Συνελήφθη σήμερα (4-12-2017) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 42χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν 6 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών, για κλοπή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.
• Συνελήφθη χθες (3-12-2017) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 52χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για παράβαση του Δασικού Κώδικα.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (3-12-2017) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 32χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα συνολικά 12 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα.