Χάντμπολ Α1 Εθνική Ανδρών

Σε τροχιά Ευρώπης βρίσκεται η ομάδα της πόλης μας που κόντρα στα οικονομικά μεγαθήρια της κατηγορίας τους κοιτάζει στα μάτια και χωρίς αμφισβήτηση είναι η μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Αν κερδίσει φυσιολογικά μέσα στον ουραγό Πανελλήνιο το Σάββατο, με τη λήξη του Α` γύρου θα βρίσκεται μια ανάσα από 4-5 θέση που θα οδηγεί στα πλέϊ οφ.

Στο κατάμεστο ΔΑΚ που για ακόμη μια φορά ο φίλαθλος κόσμος της Έδεσσας ήταν παρόν και βοήθησε τις προσπάθειες των παικτών σε ένα ματς που ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Με πολύ άγχος το παιχνίδι πήγαινε πόντο-πόντο, αλλά στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ στον Δούκα που ισοφάρισε το ματς. Ένα πέναλτυ που και στο προηγούμενο αγώνα κόντρα στη ΧΑΝΘ αμφισβητήθηκε από τους ανθρώπους του Αερωπού που βλέπουν να χάνουν μια ευκαιρία να βρεθούν στην πρώτη τριάδα. Δεν υπάρχουν πια παίκτες που υστερούν διότι η ομάδα του Αερωπού έχει τα πολλά χαρακτηριστικά στο φετινό πρωτάθλημα όπως Πάθος, Δύναμη, Αποφασιστικότητα και παλεύουν το καθε παιχνιδι μέχρι τη λήξη και γι’ αυτό χειροκροτήθηκαν θερμά από τους φιλάθλους για άλλη μια φορά.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 27-27
Τα πεντάλεπτα: 1-1, 3-3, 6-7, 7-9, 9-12 (ημχ.), 13-15, 16-17, 18-18, 22-20, 25-25, 27-27

ΑΕΡΩΠΟΣ (Γιάννης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Π. Τζουβάρας 1, Φ. Τζουβάρας 3, Κράλλης 2, Τόιτος, Αρβανιτίδης, Ανγκέλοφ 6, Δημάκης 5, Ντράσκιτς 5, Βαφείδης 2, Μαυρόπουλος, Κυριακού 3, Τριανταφύλλου, Κυριμλίδης, Λιόφης.

ΑΣΕΔ (Κώστας Μπούνας): Μωραϊτης, Τόμπρος 1, Παπαπούλιος, 1, Γκέρτσος 1, Νομικός, Μπαζδέκης, Μπραουδάκης, Μίτροβιτς, Μπάρμπας, Ντούνης 3, Μπάγιος 3, Ζιβούλοβιτς 7, Νταρσουλάντ 5, Αραπακόπουλος 3, Κολλύρης, Κεδέρης 3.

Διαιτητές: Δελόγλου- Θεοδοσίου, Δίλεπτα: 4-5, Πέναλτι: 5/6-6/6