Ένταλμα σύλληψης
Συνελήφθη χθες (25-1-2018) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 45χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (25-1-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι αντιλαμβανόμενος επικείμενο αστυνομικό έλεγχο επιχείρησε να διαφύγει με όχημα, ακινητοποιήθηκε όμως άμεσα από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι κατείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 146,4 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα της οικίας του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και 26 φυσίγγια, που κατείχε παράνομα. Επιπλέον κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (25-1-2018) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 49χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες καπνού συνολικού βάρους 415,6 γραμμαρίων, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, καθώς και δύο κυνηγετικές καραμπίνες που κατείχε παράνομα.
Χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης – παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών:
• στην Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά, από το 20ο έως το 26ο χιλιόμετρο.
 Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας:
• στην Επαρχιακή Οδό Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο και
• στην Επαρχιακή Οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 7ο χιλιόμετρο.