Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Οι συνεχείς και στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα και της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες (2-1-2018) στον Προμαχώνα 4 άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• Ένας 50χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 61,8 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• Ένας 57χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 42 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
• Ένας 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 31 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

• Ένας 45χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα 16,4 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω αλκοολούχα ποτά κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.