Συνελήφθη χθες (1 Φεβρουαρίου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 41χρονος ημεδαπός, για πώληση νοθευμένου λαδιού.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς ο 41χρονος σε περιοχή του Κιλκίς και σε σήμα για διενέργεια ελέγχου, ανέπτυξε ταχύτητα με το όχημά του και επιχείρησε να διαφύγει, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς ακινητοποιήθηκε άμεσα.

Σε έλεγχο του παραπάνω οχήματος, διαπιστώθηκε να κατέχει 8 δοχεία με λάδι άγνωστης προέλευσης και ποιότητας, τα οποία ασκώντας παράνομο υπαίθριο εμπόριο, διέθετε προς πώληση ως εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα του 41χρονου και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή του, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά του.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.
Εξιχνίαση απάτης Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, την 12-1-2018 τηλεφώνησε σε 56χρονη ημεδαπή και προσποιούμενος τον διευθυντή τραπεζικού υποκαταστήματος, την έπεισε να του στείλει επιταγή χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ, προκειμένου να διευθετήσει οικονομική της υπόθεση που δήθεν εκκρεμούσε.
Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών Συνελήφθησαν σήμερα (2-2-2018) τα ξημερώματα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, δύο 28χρονοι ημεδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 61,2 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα • Συνελήφθη χθες (1-2-2018) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 49χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημά της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 213 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, 3 συσκευασίες με λαθραίο καπνό και το χρηματικό ποσό 240,10 ευρώ, ως προερχόμενο από το λαθρεμπόριο τσιγάρων.
• Συνελήφθησαν χθες (1-2-2018) στον Προμαχώνα από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, δύο άτομα για παράβαση του τελωνειακού κώδικα. Ειδικότερα συνελήφθησαν:
 Ένας 61χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημά του, 70 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
 Ένας 48χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 69 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Τα παραπάνω λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν, όπως και τα παραπάνω οχήματα.