Εξιχνίαση κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 20χρονης και 14χρονης, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι χθες (20-2-2018) σε περιοχή των Σερρών, μπήκαν παράνομα σε οικία 80χρονου και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.300 ευρώ.
Ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Καταδικαστική απόφαση Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 63χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 67χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει στο όχημα που επέβαινε, 14 φιάλες αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά κατασχέθηκαν όπως και το παραπάνω όχημα.