Εφίσταται η προσοχή στους πολίτες ότι λόγω της χιονόπτωσης υπάρχουν πολλά φαινόμενα πτώσεων κλαδιών, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμών ή φθορών περιουσιών, ειδικά σε ότι αφορά στα αυτοκίνητα.

Οι πολίτες παρακαλούνται να δηλώσουν στο Δήμο Έδεσσας φαινόμενα με πεσμένα κλαδιά από το βάρος του χιονιού, στα τηλέφωνα 2381051256 και 2381350726, προκειμένου να επιληφθούν οι υπηρεσίες.


Κλιμάκιο του Δήμου (Υπηρεσία Πρασίνου) με τον επικεφαλής αντιδήμαρχο Γιάννη Χατζόγλου από τις 7 το πρωί είναι στο πόδι και κόβει, απομακρύνει δέντρα και κλαδιά για να να αποσοβηθούν περεταίρω προβλήματα.

Το edessanews.gr σε ένα οδοιπορικό πήγε σε πολλά σημεία όπου οι υπάλληλοι του Δήμου μέσα σε δύσκολες συνθήκες και ολιγάριθμο προσωπικό ανταπεξέρχονται με κάθε μέσον. Τα τηλέφωνα του Δήμου έχουν πάρει φωτιά από πτώσεις κλαδιών. Μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο Πρασίνου όπου μας παραθέτει πολλές πληροφορίες. Στις 5 η ώρα το πρωί έπεσαν δέντρα εντός του νεκροταφείου όπου σήμερα θα παραμείνει κλειστό και είναι άκρως επικίνδυνο να περιφέρεται κάποιος εκεί. Μόνο οι κηδείες με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή θα γίνονται και με την επίβλεψη του φύλακα του νεκροταφείου.