Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Φεβρουάριο παραβίασε οικία στις Σέρρες και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (6-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 108 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Σύλληψη για πώληση νοθευμένου λαδιού

Συνελήφθη χθες (6-3-2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, 67χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να διενεργεί παράνομο υπαίθριο εμπόριο και να διαθέτει προς πώληση 38 δοχεία με λάδι άγνωστης προέλευσης, που προσομοίαζε με ελαιόλαδο και τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση του λαδιού και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθησαν χθες (6-3-2018) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, 20χρονη ημεδαπή και ανήλικη ημεδαπή, καθώς μπήκαν σε σπίτι από ανασφάλιστη πόρτα, ωστόσο έγιναν αντιληπτές και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.