Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (10-4-2018) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο ημεδαπές ηλικίας 20 και 16 ετών, διότι προσέγγισαν 87χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν από την κατοχή του το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, το οποίο εντοπίσθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνεται και η 47χρονη μητέρα της 16χρονης, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Σύλληψη για εισαγωγή βεγγαλικών

Συνελήφθη χθες (10-4-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 50χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να έχει εισάγει παράνομα και να μεταφέρει στο όχημά του 182 κροτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Σύλληψη για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη χθες (10-4-2018) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφίπολης, 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών, για κλοπές.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 16χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (10-4-2018) το απόγευμα μαζί με συνεργό της, μπήκαν σε κατάστημα στις Σέρρες προσποιούμενες τις πελάτισσες και αφαίρεσαν είδη παιχνιδιών αξίας 350 ευρώ.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθη σήμερα (11-4-2018) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 34χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 85 λίτρα πετρελαίου σε δοχεία, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη χθες (10-4-2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 160 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.