Ο Άρης Νησίου φιλοξένησε την Ελπίδα Έδεσσας στο γήπεδο του Άγρα έχοντας μείνει λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος.


Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι δύο πανέμορφα νεογέννητα τσομπανοσκυλάκια βρίσκονται στο γήπεδο του Άγρα όπου η ομάδα τα ταϊζει όποτε μπορεί καθώς και ο Τόλης Αποστόλου, ο γνωστός τερματοφύλακας, με την ευαισθησία που τον χαρακτηρίζει και όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να τα υιοθετήσει κάνοντας μια καλή πράξη και σώζοντας τα δύο χαριτωμένα σκυλάκια με τη θαλπωρή του.

Ο αγώνας ήταν σημαντικός και είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι άρχισε και στο πρώτο 25λεπτο η Ελπίδα Έδεσσας μπήκε με περισσότερη όρεξη ώσπου ένα σουτ του Τσάτσε λίγο πιο μπροστά από το κέντρο άνοιξε το σκορ υπέρ της Ελπίδας.

Ο Άρης Νησίου ισορρόπησε τον αγώνα και σε μια αντεπίθεση με ωραίο συνδυασμό ισοφάρισε το παιχνίδι έπειτα από σέντρα με κεφαλιά στην αριστερά γωνία της εστίας της Ελπίδας.

Λίγα λεπτά αργότερα γύρισε το σκορ υπέρ της όπου μπήκε στα αποδυτήρια με το σκορ να αναγράφει 2-1. Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ γκρίνια, φωνές και δύναμη με εξαίρεση ένα δοκάρι και ένα φάουλ έξω από την περιοχή όπου διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ του Νησίου. Δίκαιη νίκη υπέρ του Νησίου όπου έχει κλειδώσει τη δεύτερη θέση.