Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών ηλικίας 36 και 18 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα το περασμένο διάστημα, διέρρηξαν σε περιοχές της Χαλκιδικής 4 οχήματα από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, 2 ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα έγγραφα. Κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την τέλεση των κλοπών.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (12 Ιουνίου 2018) το βράδυ στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 21χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία 25 ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια. Επιπλέον, ο 21χρονος παρεμπόδισε τον έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν τα παράνομα παίγνια σε νόμιμες ιστοσελίδες, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε συμπεριλαμβάνεται 45χρονος αλλοδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (12 Ιουνίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 37χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 102 φιάλες με συνολικά 207,6 λίτρα αλκοολούχου ποτού, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.