Εξιχνίαση κλοπών

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 25 και 18 ετών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 19 έως 20 Αυγούστου 2018 σε περιοχές της Χαλκιδικής και της Θεσσαλονίκης, διέπραξαν δύο κλοπές από οικίες, από όπου αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ και διάφορα άλλα προσωπικά αντικείμενα, ενώ αφαίρεσαν μία μοτοσυκλέτα και ένα αυτοκίνητο, τα οποία εντοπίσθηκαν από τους αστυνομικούς και θα αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 39χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (27 Αυγούστου 2018) το πρωί, μπήκε παράνομα σε οικία ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά έγγραφα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 37χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, 110 ναρκωτικά δισκία και το χρηματικό ποσό των 215 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

• Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 31χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 9,5 γραμμαρίων, φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 46 γραμμαρίων, 4 ναρκωτικά δισκία και υγρή μεθαδόνη, τα οποία κατασχέθηκαν.

• Συνελήφθη χθες (28 Αυγούστου 2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 36χρονος ημεδαπός, διότι στην οικία του διαπιστώθηκε να κατέχει δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 43,7 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

• Συνελήφθησαν χθες (28 Αυγούστου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης – Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο αλλοδαπές ηλικίας 46 και 43 ετών, διότι διαπιστώθηκε να έχουν εισάγει και να μεταφέρουν σε όχημα, φιάλες με συνολικά 63,7 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησαν.

• Συνελήφθη σήμερα (29 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας, 56χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να μεταφέρει 80 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

• Συνελήφθη σήμερα (29 Αυγούστου 2018) τα ξημερώματα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 44χρονος αλλοδαπός, διότι διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, δοχεία με συνολικά 36,5 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.