Σύλληψη για παράνομα παίγνια

Συνελήφθη σήμερα (24 Δεκεμβρίου 2018) τα ξημερώματα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 25χρονος ημεδαπός, προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος, καθώς παρεμπόδισε τον αστυνομικό έλεγχο, μετατρέποντας τις οθόνες ηλεκτρονικών υπολογιστών που λειτουργούσαν στο κατάστημα και στους οποίους διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 30 και 40 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, ο 30χρονος, διέπραξε δύο διαδοχικές κλοπές από οικία σε περιοχή της Χαλκιδικής και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και διάφορα κοσμήματα. Στη συνέχεια διέθεσε τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα σε 40χρονο αλλοδαπό, στην κατοχή του οποίου εντοπίσθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (23 Δεκεμβρίου 2018) το πρωί, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 43χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών, για κλοπή και πλαστογραφία.