Με γοργούς ρυθμούς προπόνησης και ανεβασμένη διάθεση η Ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ υποδέχτηκε τη νέα χρονιά εν’ όψη των αγωνιστικών της υποχρεώσεων αλλά και με τη συμμετοχή τους σε αγωνίστηκα καμπ.

Συγκεκριμένα για 6η χρονιά πραγματοποιήθηκε το SNOW CAMP στην πόλη της Κοζάνης από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 330 αθλητών , 50 Σωματεία από 6 διαφορετικές χώρες: Ελλάδα, Κύπρο, Σερβία, Νορβηγία, Ιρακ και Αλβανία.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 5 αθλητές τον Αδαμαντίδη Βασίλη, Τότλη Ιωάννη, Νέτσου Σταυρούλα, Μαλίγκα Έλενα και Παπαδοπούλου Κυριακή και την προπονήτρια Μπιρόζη Αναστασία.

Το πρόγραμμα κύλησε με δύο προπονήσεις την ημέρα για τους αθλητές και παράλληλες εκπαιδευτικές δράσεις για τους προπονητές με σεμινάρια διατροφής, διαιτησίας και φυσικοθεραπείας ενώ την προπόνηση ανέλαβαν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νορβηγία David Philip Cook, ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας Εφραιμίδης Παντελής και οι Προπονητές κλιμακίων κ. Χρηστίδης Ανδρέας και Αλμασίδης Χρήστος. Το επίπεδο των αθλητών ήταν πολύ υψηλό και οι προπονήσεις κύλησαν με επιτυχία εμπλουτίζοντας τις αγωνίστηκες εμπειρίες των αθλητών.

Τα θερμότερα συγχαρητήρια αξίζουν στους διοργανωτές συλλόγους ΑΓΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης και ΑΣ Δαναό Ωραιοκάστρου.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς ενόψει του 1ου Πρικριματικού Πρωταθλήματος της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19-20 Ιανουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο Ωραιοκάστρου “Κονταξοπούλειο”.
Εκ μέρους του Α.Σ. ΕΔΕΣΑΣ καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία σε όλους!