Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη χθες (31 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 27χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Ευζώνων κατά την έξοδό του από τη χώρα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των αρχών Βουλγαρίας, για διακίνηση ναρκωτικών.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (31 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 22χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 208,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

• Συνελήφθησαν χθες (31 Ιανουαρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 47 και 26 ετών, διότι σε έρευνες που έγιναν σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος και στην οικία του 26χρονου, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης βάρους 4,8 γραμμαρίων και μικροποσότητα ηρωίνης.

• Συνελήφθη χθες (31 Ιανουαρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 60χρονος ημεδαπός, διότι σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητα κάνναβης βάρους 34,3 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Τροχαίο δυστύχημα

Σήμερα (1 Φεβρουαρίου 2019) και ώρα 04.00 περίπου στο 56ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Σερρών – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 62χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίπολης.
Οδικά σημεία όπου απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες Λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στα εξής οδικά σημεία:

• Ημαθία:
 από το 13ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου,
 από το 13ο έως το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νάουσας – Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγάδια.
• Κιλκίς:
 από το 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γουμένισσας – Λιβαδίων.
• Πέλλα:
 από το 17ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρας,
 από το 7ο χιλιόμετρο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας.