Τις επαφές του με κατοίκους των Κοινοτήτων του Δήμου Πέλλας συνεχίζει ο υπ. Δήμαρχος Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Επόμενοι σταθμοί είναι την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18:30 είναι ο Άγιος Λουκάς και στις 19:30 η Ακρολίμνη, ενώ για την Πέμπτη 14 Μαρτίου είναι προγραμματισμένες επισκέψεις σε Λιπαρό (18:30) και Άγιος Γεώργιος (19:30)

Ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη ο Δήμος Πέλλας να αποκτήσει συνείδηση κοινής μοίρας και συνεργασίας όλων των Κοινοτήτων, δήλωσε σχετικά:
«Κάθε Κοινότητα του Δήμου Πέλλας επιθυμεί να ακούσουμε τις μικρές ή τις μεγάλες ανησυχίες τους. Με αυτό τον τρόπο θα έχουμε άμεση εικόνα και των προβλημάτων αλλά και των λύσεων, οι οποίες θα προκρίνονται.
Μας μιλάνε όμως κυρίως για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από την ανάγκη για μια παιδική χαρά μέχρι την ανάγκη για καλύτερο οδικό δίκτυο. Μας ρωτάνε εάν θα αποκτήσουν ποτέ όλα αυτά για τα οποία πληρώνουν δημοτικά τέλη. Απαντήσεις έχουν πάρει πολλές, μόνο στα λόγια όμως, ποτέ στην πράξη. Η πράξη είναι το ζητούμενο και αυτό επιδιώκουμε ως «ΠΕΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ». Τα προβλήματα δεν είναι δικά τους και οι λύσεις δικές μας. Τα προβλήματα και οι λύσεις οφείλουμε, πρέπει και θα είναι όλων μας».