Εξιχνίαση κλοπής

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου αλλοδαπού, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Αύγουστο του 2018 ενεργώντας μαζί με συνεργό του, εισήλθαν σε κατάστημα στη Κατερίνη ανοίγοντας κενό σε μεσοτοιχία του με άλλο κατάστημα (μέθοδος ριφιφί) και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 5 ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς στην κατοχή του εντοπίσθηκαν δύο από τις κλεμμένες συσκευές που αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Συλλήψεις για κλοπή

Συνελήφθησαν χθες (8 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο ανήλικοι ημεδαποί, καθώς προηγουμένως παραβίασαν παράθυρο οικίας και μπήκαν σε αυτή με σκοπό την κλοπή, χωρίς να προλάβουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Επίσης, από την έρευνα προέκυψε ότι το προηγούμενο διάστημα, ενεργώντας μαζί με δύο ανήλικες ημεδαπές, παραβίασαν οικία σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 770 ευρώ και κοσμήματα αξίας 950 ευρώ.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (8 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στην Κατερίνη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 36χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κατεργασμένης και ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 130,3 γραμμαρίων.