Σύλληψη για πλαστογραφία

Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2019) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, 31χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να οδηγεί όχημα με παραποιημένο αριθμό πλαισίου και κινητήρα, ενώ από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι τα πραγματικά στοιχεία του οχήματος αντιστοιχούσαν σε κλεμμένο όχημα. Το όχημα που οδηγούσε ο 31χρονος κατασχέθηκε.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2019) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, 20χρονη ημεδαπή, διότι μπήκε παράνομα σε ανασφάλιστο όχημα με σκοπό την κλοπή, χωρίς να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

• Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 57χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για πλαστογραφία.

• Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2019) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 63χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, για απάτη.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων

Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 32χρονη ημεδαπή, προσωρινά υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς παρεμπόδισε τον έλεγχο του καταστήματος, αλλάζοντας τις οθόνες των υπολογιστών όπου εμφανίζονταν παράνομα παίγνια, με τη χρήση κεντρικού υπολογιστή (server), ο οποίος κατασχέθηκε. Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται 36χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης του καταστήματος, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο.

Σχηματισμός δικογραφίας για απόπειρα κλοπής

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονης ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα μαζί με συνεργό της, διέρρηξαν οικία 43χρονου ημεδαπού σε περιοχή των Σερρών, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε.