Συλλήψεις για κλοπές

Συνελήφθησαν χθες (7 Μαρτίου 2019) το πρωί, σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 22 και 27 ετών, καθώς και ένας ανήλικος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα προσέγγισαν με όχημα την οικία 50χρονης σε περιοχή των Σερρών και αφαίρεσαν από την αυλή της οικίας διάφορα εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 3.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι τον τελευταίο μήνα οι συλληφθέντες, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, αφαίρεσαν από συνεργείο και κοιμητήρια σε περιοχές των Σερρών διάφορα μεταλλικά αντικείμενα.
Επίσης συνελήφθη και η 40χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων Συνελήφθη χθες (7 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με γεμιστήρα και 9 φυσίγγια, που κατείχε παράνομα.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

• Συνελήφθη χθες (7 Μαρτίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Κατερίνης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 67χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 συσκευασία που περιείχε 392 γραμμάρια σπόρους κάνναβης,
 συσκευασία με 39,6 γραμμάρια αποξηραμένα φυτικά αποσπάσματα δενδρυλλίου κάνναβης και
 9,1 γραμμάρια κάνναβης.

• Συνελήφθη χθες (7 Μαρτίου 2019) το μεσημέρι στη Βέροια από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, 46χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του ποσότητα κάνναβης βάρους 13,8 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.
Συλλήψεις για κλοπή Συνελήφθησαν χθες (7 Μαρτίου 2019) το πρωί στις Σέρρες, από περιπολούντες αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 2 ανήλικοι ημεδαποί, καθώς λίγο νωρίτερα διέρρηξαν την οικία 33χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν αντικείμενα συνολικής αξίας 150 ευρώ. Τα κλοπιμαία βρεθήκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Νάουσας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών γυναικών ηλικιών 27, 41 και 65 ετών καθώς και ενός 27χρονου άνδρα, όλοι τους ημεδαποί, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, πριν από έναν μήνα σε περιοχή της Ημαθίας, αφαίρεσαν από κατάστημα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, προϊόντα συνολικής αξίας 230 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της 65χρονης παθούσας.