Ο «Εδεσσαϊκός» στέφθηκε κυπελλούχος και παράλληλα έχει πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ ο «Αερωπός» θα παίξει για πρώτη φορά στα ευρωπαϊκά σαλόνια του χάντμπολ.
Θέλω να εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για τη συνέχεια, αλλά και τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τις διοικήσεις και τους φιλάθλους των ομάδων μας.
Από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τα αθλητικά σωματεία και να βοηθάμε τον αθλητισμό με κάθε τρόπο.
Το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει άμεσα να κατασκευάζεται, αλλά και το κλειστό γυμναστήριο στο Πασά Τσαΐρ που εξοικονομούμε τα χρήματα για το ξεκίνημά του, δείχνουν επιτακτικές ανάγκες για την πόλη. Η κατασκευή αυτών των υποδομών, όπως και η ριζική ανακαίνιση του Κολυμβητηρίου που μόλις εντάχθηκε και οι βελτιώσεις που έχουμε κάνει στο ΔΑΚ, αποτελούν τη συμβολή του Δήμου Έδεσσας στην ανάπτυξη του αθλητισμού της πόλης.
Η βελτίωση των αθλητικών μας χώρων και η κατασκευή νέων αθλητικών υποδομών θα βελτιώσουν περαιτέρω την εικόνα του αθλητισμού στην Έδεσσα και αναμένεται να προσελκύσουν κι άλλα νέα παιδιά στα γήπεδα. Αυτός είναι ο στόχος μας και σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα τον πετύχουμε!

Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας