Σύλληψη για απόπειρα απάτης

Συνελήφθη χθες (23 Απριλίου 2019) το πρωί στην Κατερίνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 55χρονος ημεδαπός, καθώς επιχείρησε να παραλάβει από 65χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 3.500 ευρώ, όπου νωρίτερα της είχαν τηλεφωνήσει άγνωστοι συνεργοί του και ένας από αυτούς προσποιούμενος τον αστυνομικό, απαίτησαν την καταβολή του παραπάνω χρηματικού ποσού, προκειμένου συγγενικό της πρόσωπο να μην υποστεί τις συνέπειες τροχαίου ατυχήματος που δήθεν είχε προκαλέσει.

Εξιχνίαση κλοπών

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο 17χρονων ημεδαπών γυναικών, καθώς από την έρευνα προέκυψε ότι ενεργώντας από κοινού τον Δεκέμβριο του 2018, διέρρηξαν οικία στις Σέρρες και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 500 ευρώ. Το ίδιο διάστημα παραβίασαν ακόμη δύο οικίες, χωρίς να καταφέρουν να αφαιρέσουν οτιδήποτε. Επίσης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονης και 48χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών ηλικίας 34 και 29 ετών, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα σε περιοχή της Ημαθίας, παραβίασαν οικία ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο, ρούχα και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 600 ευρώ.