Χθες Τρίτη 14 του Μάη 2019 πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η προγραμματισμένη επίσκεψη της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης Ελευθερίας Χατζηγεωργίου και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστου Γιαννούλη.

Έτυχε θερμής υποδοχής από τον Πρόεδρο της Προστασίας Λίμνης Βεγορίτιδας κο Νίκο Μούλα ο οποίος την εξέπληξε χαρίζοντάς της μια πανέμορφη και ευωδιαστή ανθοδέσμη.

Η κα Χατζηγεωργίου ούσα με καταγωγή από την Άρνισσα έσκυψε στα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής της Βεγορίτιδας ενώ παράλληλα την ίδια ενημέρωση είχε και ο κος Γιαννούλης.


Η υφυπουργός μαζί με μια μεγάλη ομάδα φιλικά προσκείμενοι και συνοδευμένη από τον κο Γιαννούλη, από υποψ. Περιφερειακούς Συμβούλους κι όχι μόνον, κατοίκους της περιοχής και εκπροσώπους φορέων συζήτησε με όλες τις κοινωνικές ομάδες ενώ επισκέφτηκε όλες τις κρατικές υποδομές. Πρωταρχικά το Κέντρο Υγείας Άρνισσας, τον Αστυνομικό Σταθμό της περιοχής και το Κ.Ε.Π., το κτήριο του δημαρχείου Βεγορίτιδας, τους συνεταιρισμούς, τη Λαϊκή αγορά καθώς και συμπολίτες της περιοχής που έσπευσαν να τη δουν από κοντά και να συζητήσουν μαζί της. Κατόπιν επισκέφτηκε το ανεμοδρόμιο της Ζέρβης-Παναγίτσας, μια στάση στον οικισμό της Παναγίτσας, στον οικισμό Νέο Άγιο Αθανάσιο όπου συζήτησε με ξενοδόχους, επιχειρηματίες, συλλόγους και αγρότες.

Το κλιμάκιο κατέβηκε στην Έδεσσα αλλά λόγω κακοκαιρίας δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις.

Η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα θα επισκεφτεί εκ νέου την περιοχή προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα της περιοχής!