Φίλες και Φίλοι. Είμαι ο Ευάγγελος Κυριακού. Είμαι 49 ετών και είμαι Οικονομολόγος, Ειδικός σε θέματα Τουρισμού & Διαχείρισης Προορισμών.
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Έδεσσα όπου εργάζομαι τα τελευταία 20 χρόνια μετά από απουσία κάποιων ετών για εργασία και παράλληλες σπουδές.

Επέλεξα να ζήσω στον τόπο μου, στην Έδεσσα, την Πέλλα την Κεντρική Μακεδονία επειδή πίστευα και πιστεύω στην προοπτική τους. Στην προοπτική διασύνδεσης Αγροδιατροφής – Τεχνολογικής Καινοτομίας και Τουρισμού.
Όλοι εμείς που ζούμε στον Νομό Πέλλας, εργαζόμαστε και δημιουργούμε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο μέλλον. Σήμερα, σας καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να κάνουμε την προοπτική, πραγματικότητα. Να σκεφτούμε μαζί όλα εκείνα τα μικρά και τα μεγάλα που μας ενώνουν και μας κάνουν να ονειρευόμαστε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εμάς και τους ανθρώπους που αγαπάμε.
Οι καιροί είναι δύσκολοι. Η ψηφιακή επανάσταση έχει ξεκινήσει και αλλάζει ριζικά τη ζωή μας στις πόλεις, στα χωριά, σε ολόκληρη την χώρα. Η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πρέπει να είναι μέρος αυτής της επανάστασης και να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες των πολιτών του είναι πάντα στην πρώτη προτεραιότητα.
Ελάτε να συνδιαμορφώσουμε μια νέα προοδευτική συμμαχία ώστε να επανασχεδιάσουμε την εικόνα της περιοχής μας για τις επόμενες δεκαετίες. Να νιώσουμε μια μεγάλη και πανίσχυρη οικογένεια που ξέρει να λύνει και όχι να αποφεύγει τα προβλήματα. Να νιώσουμε ότι η Κεντρική Μακεδονία είναι μία και είναι θέμα δικό μας όχι κάποιων άλλων. Είναι το «Εμείς» προχωράμε και όχι το «Εγώ» που κοντοστέκεται χωρίς προσανατολισμό στο σκοτάδι.
Φίλες και φίλοι,
Σας ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου του 2019, ανεξάρτητος και ελεύθερος αλλά πάντα σύμφωνος με τις δημοκρατικές αρχές σας καλώ, προσδοκώντας απ όλους εσάς να συνταχτείτε μαζί μας.

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ με προοπτική για όλους
ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για το μέλλον των πολλών
Στην Κεντρική Μακεδονία ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ
Ευάγγελος Κυριακού
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Πέλλας

Ο Ευάγγελος Κυριακού του Πέτρου Κυριακού & της Αναστασίας Κίκου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Γιαννούλη ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για την ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, γεννήθηκε και κατοικεί μόνιμα στην Έδεσσα. Είναι 49 ετών, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Τουρισμού ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην Οργάνωση & Διαχείριση Τουριστικών Προορισμών. Εργάζεται στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας ως οικονομολόγος, υπεύθυνος πολιτιστικού τουρισμού, πληροφορικής & περιβάλλοντος συμμετέχοντας σε ομάδες εργασίες σχετικές με την έρευνα, τον επιχειρησιακό και στρατηγικό σχεδιασμό, την βιώσιμη τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη καθώς και σε διεθνή, ευρωπαϊκά, διασυνοριακά & εθνικά προγράμματα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Τουρισμού, Οικονομίας & Επιχειρηματικότητας, ενταγμένος στο εθνικό μητρώο εκπαιδευτών ενώ ανήκει και στους πιστοποιημένους εισηγητές του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και έχει συμμετέχει ως επιστημονικά υπεύθυνος και εισηγητής σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Από τους λίγους που έχουν μιλήσει σε συνέδριο TEDx. Έχει συμμετέχει ως ειδικός εισηγητής σε θέματα Τουρισμού σε αποστολή εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Εξωτερικών & της ΚΕΔΚΕ με το δίκτυο Ελλήνων Αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ευρώπης ενώ έχει συμμετέχει σε παγκόσμια συνέδρια της UNESCO για την ανάδειξη των πόλεων πολιτιστικής κληρονομιάς αναζητώντας λύσεις για βιώσιμες πόλεις και κοινότητες. Υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου προστασίας καταναλωτών Ν.Πέλλας, μέλος του δικτύου αλληλεγγύης, μέλος ΔΣ δικτύου πολιτιστικών φορέων & επιχειρήσεων, μέλος ΔΣ στην Δημοτική Επιχείρηση Έδεσσας ως εκλεγμένος εκπρόσωπος εργαζομένων ενώ συνδικαλιστικά επί σειρά ετών είναι μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Πέλλας μέλους της ΠΟΕ-ΟΤΑ. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και κατέχει την άδεια Λογιστή. Είναι μέλος ΔΣ του
ιστορικού Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και πολλών πολιτιστικών συλλόγων και ομάδων ανάπτυξης δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού ενώ υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος συλλόγων γονέων. Ταξιδεύει με την μοτοσυκλέτα & το ποδήλατο του πιστεύοντας ότι ο εναλλακτικός τουρισμός, η στήριξη της καινοτομίας και ο συνδυασμός με την πλούσια αγροτική, κτηνοτροφική, αλιευτική παραγωγή μπορεί να χαρίσει δυνατές εμπειρίες στους επισκέπτες και παράλληλα σημαντικά οφέλη & θέσεις εργασίας στον τοπικό πληθυσμό μέσα από την βιώσιμη ανάπτυξη. Στόχος είναι ένας πολυδιάστατος ελληνικός βιώσιμος τουρισμός 365 ημερών για την χώρα και τις περιφέρειές της. #ΚοιτάμεΜπροστά.