Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (16 Μαΐου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, δύο ημεδαποί ηλικίας 26 και 27 ετών, καθώς στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, που όπως διαπιστώθηκε είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 26χρονο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 26χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 390 γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 12 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Επίσης κατασχέθηκαν το όχημα του 26χρονου ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών, το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ ως προερχόμενο από την πώληση των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (16 Μαΐου 2019) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 55χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για παράνομη ανασκαφή σε αρχαιολογικό χώρο.

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Σήμερα (17 Μαΐου 2019) και ώρα 14.40 περίπου στο 234 χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού Ηγουμενίτσας – Κήπων (εντός σήραγγας), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ηγουμενίτσα, Δ.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 68χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας και προσέκρουσε σε τοιχίο της σήραγγας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 76χρονου συνοδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό του 68χρονου οδηγού. Ο 68χρονος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βέροιας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.