Με την έκθεση ζωγραφικής της Κατερίνας Μπόνου ολοκληρώνεται την Τετάρτη Ιουνίου ο 28ος Εικαστικός Μήνας Μάιος, που διοργανώνει ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος».

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως τις 12/6, τις ώρες 18:00-21:00, Σάββατο και Κυριακή πρωινά 11:00 – 13:00 και απόγευμα 18:00-21:00, στο Παρθεναγωγείο (Βαρόσι, Έδεσσα).

Με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν: Πουλχερία Αχειλαρά Βελλή, Γιώργο Αβραμίδη, Γιάννη Πρώϊο, Κώστα Παπαϊωάννου και Κατερίνα Μπόνου. Ακόμη την Καπαγιαννίδου Λαρίσα, καθηγήτρια μουσικής καθώς και τις χορωδίες: Ι.Ν. Αγ.Δημητρίου, συλλόγου Μικρασιατών «Η Μπίγα», «Οι μελωδοί της Έδεσσας», συλλόγου Εκπαιδευτικών Έδεσσας, που πλαισίωσαν τις βραδιές των εγκαινίων. Ακόμη την πιανίστρια Ελένη Κωνσταντινίδου καθώς και το Νέο Ωδείο Έδεσσας, τμήματα του οποίου συμμετείχαν στις παράλληλες εκδηλώσεις του Εικαστικού Μήνα Μάϊου.

Φυσικά η συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική, και το Δ.Σ. απευθύνει ξεχωριστές ευχαριστίες που αγκάλιασε για άλλη μια φορά την εκδήλωση – θεσμό του Συλλόγου.

Ευχαριστίες και στην Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας.

Ραντεβού στον επόμενο Εικαστικό Μήνα Μάϊο!
Σας ευχαριστούμε θερμά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Ε. Μέγας Αλέξανδρος